Kad su čuli rezultat iz Rijeke igrači Napolija i Sociedada prestali igrati

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Napolija i i Real Sociedada večeras su remizirali (1:1) u posljednjem susretu grupne faze Europske lige. U istoj je skupini Rijeka na svom terenu svladala AZ Alkmaar te je tako došla do prve pobjede u Europskoj ligi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi u Napulju osigurao je Napoliju prvo mjesto u skupini, dok je kao drugoplasirani u šesnaestinu finala otišao Real Sociedad. Španjolci su osluškivali što će se dogoditi u Rijeci jer bi u slučaju pobjede AZ prošao dalje, međutim, Nizozemci su izgubili. Rijeka je na kraju slavila 2:1, a pogodak odluke pao je u sudačkoj nadoknadi.

Sociedad je do izjednačujućeg gola u Napulju stigao u sudačkoj nadoknadi kada je WIllian Jose pogodio te je postalo jasno da će na proljeće u Europa ligi igrati i španjolski klub.

Zanimljiva se scena odigrala pred sam kraj utakmice, službeni spiker je objavio rezultat iz Rijeke te su saznali da je AZ primio gol, nakon čega su igrači Napolija i Sociedada jednostavno prestali igrati.  Posljednje tri minuta utakmice igrači Napolija su se sami dodavali, dok su igrači Sociedada samo statirali na terenu i čekali kraj jer su znali da obje momčadi prolaze dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.