Kapetan Atletico Madrida Diego Godin napušta klub na kraju sezone: ‘Malo sam nervozan, ali ovo su moji zadnji dani…’

Foto: fah

Kapetan španjolskog prvoligaša Atletico Madrida Urugvajac Diego Godin (33) je u ponedjeljak na konferenciji za novinare objavio kako napušta klub na kraju sezone kada mu istekne ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Malo sam nervozan. više nego prije utakmice, ali sam pozvao sve vas ovdje da vam kažem da će ovo biti moji zadnji dani u Atletico Madridu”, izjavio je 33-godišnji branič.

Godin je u Atletico, za koji je odigrao 387 utakmica i zabio 27 golova, došao iz Villarreala 2010. godine. S Atleticom je 2014. osvojio naslov prvaka Španjolske. Osim tog naslova španjolskog prvaka s Atleticom je osvojio dva naslova pobjednika Europske Lige, jedan Kup kralja, jedan španjolski Superkup i tri UEFA Superkupa, a i dva puta je igrao u finalu Lige prvaka 2014. i 2016. i oba puta izgubio od Reala.

Iako Godin nije otkrio gdje namjerava nastaviti karijeru, španjolski mediji pišu kako je već sve dogovoreno za njegov prelazak u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.