Kicker i Bild smjenjuju Niku Kovača: Hoće li pobuna razmaženih zvijezda Bayerna uspjeti?

Foto: fah

Iako je čelnik Bayerna, Uli Hoeness, prije samo dva dana pružio javnu podršku bivšem izborniku hrvatske reprezentacije Niki Kovaču i najavio da on i dalje ostaje trenerom kultnog njemačkog kluba čini se kako stvari kreću u drugačijem smjeru. Uli Hoeness žestoko je kritizirao ponašanje Bayernovih zvijezda, međutim, hoće li ipak stati na njihovu stranu s obzirom da su one mahom protiv Kovača, a govori se i o bojkotu, što bi trebalo biti nedopustivo u profesionalnom nogometu, sportu općenito?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Niko Kovač će biti Bayernov trener u utorak”, kazao je predsjednik Uli Hoeness poslije novog razočaravajućeg rezultata Bayerna i remija 3:3 s Fortunom. Hoće li Kovač dobiti otkaz čaki ako u utorak pobijedi Benficu u Ligi prvaka i osigura drugi krug? Prema pisanju njemačkih medija Bilda i Kickera gotovo je, krenule su već priče o nasljednicima, spominju se Arsene Wenger (69) i Zinedine Zidane (46)! Naime, oba poznata svjetska trenerska imena trenutno nemaju angažman, a Wenger se navodno češće spominje u klubu.

Njemački mediji ponovno naglašavaju odnos Nike Kovača i glavnih igrača, pritom ne uzimaju u obzir činjenicu da bi u svlačionici trebao trener biti glavni, a ne razmažene zvijezde, kako god se one zvale.

“Sigurno nećemo pitati svlačionicu za trenera”, poručili su čelnici kluba, no, tako govore javno.  Iza kulisa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Carla Ancelottija bila su svojedobno petorica zvijezda, sad ih je, piše Bild, osjetno više, prenosi portal Goal.com/hr.

Recimo da je zainteresiran za Kovačevo mjesto i legendarni Francuz, Zinedine Zidane, koji je kao igrač s Francuskom osvojio svjetski naslov, igrao još jednom u finalu, osvojio i Europsko prvenstvo, a s Realom kao trener osvojio sve što se moglo osvojiti.

Legendarni bivši reprezentativac Njemačke Lothar Matthäus je na kraju poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kovač i Bayern jednostavno si ne odgovaraju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.