Kloppa ponovno pitali o koronavirusu: ‘Mi igramo nogomet, ali ne možemo zaustaviti virus’

klopp
Foto: fah

Jurgen Klopp poručio je kako ga ne brine da će se netko od nogometaša Liverpoola zaraziti koronavirusom dok putuju kako bi igrali nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet je igra, mi nismo društvo, samo smo njegov dio, ali ti si svejedno doletio iz Madrida. Zašto nisi ostao tamo? Zatvorili su škole, jasno je da su zabrinuti. Ti očito misliš da je nogomet vrijedan putovanja. To je naš zajednički problem, mi igramo nogomet, ali ne možemo zaustaviti virus”, rekao je Klopp.

“Svi su nam igrači zdravi. Ono što radimo kad se ne rukujemo je da šaljemo poruku. Dobro je za tebe, a dobro je i za mene da se ne rukujemo. Bitno je da 22 potpuno zdrava igrača šalju tu poruku društvu”, dodao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.