Konačno otkriven razlog zašto je Marcelo Brozović izbačen iz momčadi!

Foto: fah

Izbacivanje Marcela Brozovića iz momčadi Intera uoči utakmice s Juventusom nije moglo proći nezapažano. Talijanski mediji tvrdili su kako je razlog svađa s trenerom Frankom de Boerom, potom su igrač i njegov menadžer govorili da se izostavljanje iz derbija dogodilo bez ikakvog objašnjenja, sportski direktor Intera Piero Ausilio rekao je da “postoje pravila koja se moraju poštivati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravu je istinu otkrio legenda kluba, Javier Zanetti. “Bio je nezadovoljan jer je zamijenjen na utakmici Europske lige i htio je napustiti stadion. Zbog toga je izbačen iz kadra za utakmicu protiv Juventusa,” rekao je Javier Zanetti za Rai TV-u.

“Postoje jasna pravila. Najvažnije od svega je da se ovaj klub mora poštivati, a onda da moraš poštivati i svoje suigrače”, zaključio je.

“Ako s nama želi nastaviti s nama graditi momčad na kojoj trenutno radimo, naša će mu vrata uvijek biti otvorena. Ali sve ovisi o njemu,” zaključio je potpredsjednik talijanskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.