Kako su hrvatski košarkaši doživjeli odlazak na Olimpijske igre? ‘Sada praktički živimo svoj san’

Foto: HKS

Prepuni pozitivne energije kapetan reprezentacije i najiskusniji Roko Leni Ukić i Miro Bilan odradili su medijski dio na posljednjoj konferenciji za medije uoči odlaska u Argentinu, a nakon toga i u Rio de Janeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„U ime ekipe mogu reći da smo super odradili ovaj period nakon Torina. Dobre igre na Kvalifikacijama dale su nam dosta entuzijazma i jednu pozitivnu vibraciju. Idemo s tim stavom na Olimpijske igre. Ništa ne obećavamo, osim da ćemo dati sve od sebe i učinit ćemo sve da ljudi koji nas gledaju budu zadovoljni – na isti način kao što su bili nakon Kvalifikacijskog turnira u Torinu“, rekao je kapetan reprezentacije Roko Leni Ukić, koji je jedini igrač u ovoj ekipi kojemu će ovo biti druge Olimpijske igre. Roko je bio član reprezentacije u Pekingu 2008 godine.

„Pružila nam se jedna fantastična prilika da sudjelujemo na Olimpijskim igrama. Uspjeli smo se kvalificirati kroz Kvalifikacije u Torinu i sada praktički živimo svoj san. Među nama vlada jedan entuzijazam, svi jedva čekaju da to krene. Ja se nadam da se možemo predstaviti u dobrom svijetlu, da naš narod može biti ponosan kad nas gleda. Nadam se da možemo napraviti jedan dobar rezultat s kojim svi možemo biti zadovoljni“, rekao je Miro Bilan na konferenciji za medije uoči odlaska u Argentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.