Krznar uoči Hajduka: Za nas je to još jedna od “sve ili ništa” utakmica

Foto: fah

Dinamo u nedjelju dočekuje na Maksimiru Hajduk u derbiju HNL-a.
Modri s vodeće ljestvice ulaze u derbi, a utakmicu je najavio trener Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bez obzira na poziciju koju Dinamo i Hajduk drže na ljestvici, to je najveći hrvatski derbi. Hajduk je trenutno na mjestu koje mu ne daje status sudionika derbija, ali njegove utakmice s Dinamom su uvijek takve. Za nas je to još jedna od “sve ili ništa” utakmica. Na njoj tražimo sve i nadamo se da ćemo to i dobiti. Naravno, uza sav respekt Hajduku. Rekao sam na početku ove završne serije, nama je svaka utakmica do kraja finale SP-a, pa tako i ova. To što svaku utakmicu čekamo i igramo je kao lideri nam je u mentalnom smisli svakako plus. Što se tiče fizičkog stanja, momčad je navikla na ovakav ritam. Mi cijele sezone, pa tako i u ovom proljetnom dijelu igramo u jako zgusnutom rasporedu. Izdržali smo ga i dok smo igrali europske utakmice, koje nas još više troše, pa nema razloga da sada do kraja bude drugačije. Velike fizičke napore koje ulažemo pokriva nam mentalna snaga i sve dok smo u dobrom ozračju i raspoloženju, možemo dati i više nego što možemo, rekao je.

Krznar je najavio da bi protiv Hajduka mogao ‘izmiješati’ pola momčadi.

– Ova sezona je pokazala da nam igrači koji ulaze s klupe u pravilu donose nešto dobro. Razmišljamo o osvježenjima jer dosta nas je potrošila utakmica u Osijeku i sigurno je da će u momčadi za Hajduk biti nekoliko promjena u odnosu na prvu ekipu koja je igrala u Gradskom vrtu, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je vodeći na ljestvici sa 68 bodova iz 29 utakmica, dav boda više ispred drugoplasiranog Osijeka koji ima odigranu i utakmicu više, dok je Hajduk na petom mjestu s 44 osvojena boda, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.