Legenda komentirala: ‘Neki misle da je Đoković Darth Vader, a Federera svi vole’

Foto: fah

Amerikanac John McEnroe rekao je kako bi tenis trebao prigrliti različite ličnosti i karaktere i u tom je kontekstu spomenuo Nicka Kyrgiosa, Rogera Federera i Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda neki misle da je Novak Đoković Darth Vader. S druge strane svi vole Rogera Federera. To nije kao u momčadskim sportovima gdje navijate za svoj grad ili zemlju, tako da je ideja izražavanja sebe i pokazivanja vlastite osobnosti jako važna”, objasnio je McEnroe.

O Kyrgiosu je rekao: “Nadam se da će Nick iskoristiti iskustvo u paru na sličan način na koji sam i ja to napravio. Mislim da vas igra parova može učiniti boljim u singlu. Nema dileme da je on taj koji zadovoljava publiku. Volio bih vidjeti taj napor kod Nicka na terenu i češće u singlu.”

Komentirao je i trojac Đokovića, Federera i Rafaela Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ono što su oni napravili je s druge planete. Svaki je uzeo 20 Grand Slam naslova. Ja sam mislio, osvojio sam sedam i to je jako dobro, a sada mi ne djeluje tako dobro. Ono što su oni napravili je zadivljujuće. Gledamo te legende kako igraju u isto vrijeme i rade nevjerojatne stvari, ali istovremeno su tenisu potrebni i neki drugi momci jer su oni budućnost. Ova trojica neće igrati vječno i očajnički su nam potrebna nova lica”, zaključio je, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.