Liječnik reprezentacije: ‘Vrsaljko po mom mišljenju nije adekvatno liječen’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija za manje od dva mjeseca ima novi kvalifikacijski ciklus, kroz koji će Dalićeva momčad loviti nastup na Euru 2020. godine. Zbog ozljeda će morati u te dvoboje bez ozlijeđenih obrambenih igrača Vrsaljka i Pivarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što se Pivarića tiče, to je tipična sportska ozljeda, česta kod nogometaša. Puknuće prednjeg križnog ligamenta, koje se njemu, nažalost, opet dogodilo. Doduše, ovog puta na drugoj nozi nego što je to bio slučaj prije nekoliko godina. Ići će Pivarić na operaciju kod dr. Damira Hudeca u specijalnu bolnicu Sveta Katarina u Zaboku i s obzirom na stručnost doktora, ali i ozbiljnost pacijenta, koji je uporan i poslušan, vjerujem kako će sve proći, a to znači i oporavak, u najboljem redu”, objašnjava za tportal dr. Nemec, inače liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.

“Vrsaljku je stradao stražnji križni ligament, koji po mom mišljenju nije adekvatno liječen. Odnosno, taj cijeli rehabilitacijski proces nije išao onako kako je trebao ići, a sve ovo posljedica je tog i takvog liječenja. Stoga sada ne mogu ništa unaprijed govoriti – sve dok mu liječnik ne otvori koljeno i vidi kakvo je stanje ‘unutra’, nećemo moći prognozirati period koji će mu trebati za oporavak”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.