Lionel Messi se vraća?

Foto: fah

Najbolji nogometaš svijeta i jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Lionel Messi, nakon poraza njegove Argentine u finalu Copa Americe protiv Čilea najavio je oproštaj od reprezentacije i tako šokirao čitavu naciju. Argentina nije dobro primila odluku “legitimnog nasljednika” Diega Armanda Maradone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokrenula se Argentina i krenule su brojne inicijative koje su išle za tim da se nogometni čarobnjak Barcelone vrati.  Potpisivale su se, i još se uvijek potpisuju, peticije. Je li doista povratak moguć, odnosno, je li Messi zapravo u očaju zbog poraza rekao nešto zbog čega se danas kaje? Ukratko, vraća li se najbolji nogometaš današnjice i hoće li biti na raspolaganju izborniku za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018.?

Argentinski list La Nación tvrdi da hoće te zapravo misle kako je riječ o privremenoj stanci.

“Stručnjaci i navijači, ne nužno iste osobe, mogu mirno spavati: Lionel Messi će se vratiti u reprezentaciju. Jedino je otvoreno pitanje kada”, piše La Nación, koji se poziva na “bliske izvore” Messiju, koji, baš kao i Diego Maradona, nosi broj deset na leđima u dresu Argentine. Desetku u dresu Argentine oduvijek su nosili najveći znalci, koji su u momčadi imali status vođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski mediji tvrde da će Lionel Messi predvoditi Argentinu na SP-u u Rusiji i to na pohodu na vrh svijeta. Podsjetimo, Argentina predvođena Lionelom Messijem prije dvije godine u Brazilu nije imala sreće, naime, izgubili su u produžecima od jake Njemačke za koju je pogodak postigao Mario Götze. Tek je nekoliko minutu Argentinu dijelilo od jedanaesteraca, a i Messi je promašivao prilike u finalu koje je igrano u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.