Lokomotiva u ludoj utakmici pobijedila Hajduk na Poljudu

lokomotiva
Foto: fah

Lokomotiva je pobijedila Hajduk na Poljudu sa 4:3 u dvoboju 24. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijek utakmice

Bila je to fantastična utakmica sa sedam golova i nizom prilika na obje strane. Lokomotiva je povela 2-0, domaćin je uspio izjednačiti, a potom smo u ludoj završnici vidjeli još tri gola za pobjedu Lokosa.

Lokomotiva je povela u 12. minuti u prvom pravom naletu. Sjajan posao odradio je Branimir Cipetić po desnoj strani, ubacivši pred vrata do Vladana Bubanje koji je poslao loptu pored Ivana Lučića.

U 28. minuti stigao je novi udar za navijače Hajduka. Obrana splitskog kluba je “zaspala”, Ibrahim Aliyu se probio po lijevoj strani, a potom u sredini uposlio Luku Stojkovića koji je pogodio za 2-0 Lokoa nakon niti pola sata igre na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi šok je uslijedio u 37. minuti, Silvio Goričan je nakon ubačaja s desne strane postigao i treći gol za goste, međutim sudac Patrik Kolarić je nakon pregleda VAR snimke dosudio zaleđe.

Samo tri minute kasnije Hajduk se vratio u život. Agustin Anello je na korner zastavici sjajno prošao Cipetića, ubacio pred vrata gdje se najbolje snašao Jan Mlakar smanjivši na 2-1.

Splićani su uspjeli izjednačiti u 66. minuti, Mateo Marić je u kaznenom prostoru oborio Marka Livaju, a najbolji igrač Hajduka je sigurno zabio s bijele točke za 2-2. U 71. minuti Hajduk je mogao okrenuti rezultat, Livaja je promiješao zagrebačku obranu i pucao s desetak metara, no udarac mu je blokirao suigrač Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tračak nade, ali…

I kada se već činilo kako bi Hajduk mogao do preokreta, Lokomotiva je zabila i treći gol. Nikola Čavlina je ispucao loptu, Sandro Kulenović je prebacio glavom do mladog Luke Vuškovića koji je promašio loptu i tako gurnuo Aliyju u sjajnu priliku. Napadač Lokomotive je izašao sam ispred Lučića i zabio.

Samo četiri minute kasnije vidjeli smo sličnu akciju. Ponovo je Čavlina ispucao loptu, Kulenović je još jednom bio najviši u skoku prebacivši loptu do Aliyju koji je pobjegao splitskoj obrani i zabio za velikih 4-2.

Tračak nade Hajduku donio je Benrahou u 89. minuti smanjivši na 3-4, no za novi povratak više nije bilo niti snage niti vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.