Luka Modrić prekinuo sve medijske spekulacije: ‘Dobra je atmosfera u svlačionici, svatko uživa na svoj način, to morate poštovati’

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, oglasio se povodom najnovijih spekulacija glede odlaska Garetha Balea iz Reala. Naime, Bale i Modrić veliki su prijatelji, a zajedno su igrali i u Tottenhamu prije nego li su stigli u redove najuspješnijeg europskog kluba svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskih medija Gareth Bale u potpunosti se razišao s trenerom Reala, Zinedine Zidaneom, te suradnja ”više nije moguća”, dakle, opcija velškog reprezentativca je odlazak iz kluba. Podsjetimo, trener Reala ljetos je poručio kako su Baleu izlazna vrata Santiago Bernabeua otvorena, no, Bale je ipak ostao u Realu te se s vremenom i Zidaneova retorika promijenila. No, uoči večerašnje prvenstvene utakmice protiv Leganesa Zidane je pred novinarima pokušao relativizirati medijske navode o nezadovoljstvu Balea, Francuz je sve pokušao svesti na nesporazum koji je uzrokovan neznanjem španjolskog jezika. Na to temu, kao i na temu navodnog neslaganja Balea sa suigračima, oglasio se i, kako smo već rekli, kapetan hrvatske reprezentacije.

“Gareth i ja smo jako slični. Obojica smo vrlo sramežljivi i ponekad uopće ne pričamo puno”, kazao je Luka Modrić za Club del Deportista.

“Gareth priča i razumije španjolski. Dobra je atmosfera u svlačionici, a Gareth se slaže dobro dobro u svlačionici najboljeg kluba na svijetu. Što se ponašanja tiče ono je vrlo uzorno i jako se dobro slažemo. Naravno, svatko uživa na svoj način, tako da to morate poštovati”, smatra kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priče o nezadovoljstvu Garetha Balea odbacio je i njegov agent Jonathan Barnett.

“Gareth Bale je oduševljen što igra za Real Madrid”, rekao je Barnett o svom klijentu.

Podsjetimo, Bale za Real nije odigrao ni minute od 13. listopada i ozljede u kvalifikacijskom ogledu za Europsko prvenstvo između Hrvatske i Walesa u Cardiffu. Završilo je 1:1, za Wales jedini gol dao je – Gareth Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.