Mamićeva struja: Smatramo odluku Gradskog ureda duboko politiziranom i pravno manjkavom

Foto: fah

Nakon što je Dinamo na službenim stranicama prije dva dana objavio nalaz inspekcije Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba, prema kojoj smjena člana Uprave Krešimira Antolića nije u skladu sa Statutom, oglasila se strana oko Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Poštovani predstavnici medija,

obzirom na selektivne objave klupskih priopćenja u kojima se biraju informacije koje će biti objavljene u medijima kako bi se pogodovalo određenom narativu, ovim putem se želimo oglasiti na javno objavljeni “Zapisnik o provedenom nadzoru” od strane Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba, te vas molimo za objavu kako bi vaši čitatelji bili ispravno informirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi, potpisnici zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine, smatramo ovakvu odluku duboko politiziranom i pravno manjkavom.

Želimo poručiti kako ćemo iskoristiti sve pravne opcije koje imamo na raspolaganju kako bismo u bitnome pobili ovakav “Zapisnik o provedenom nadzoru”. Putem našeg odvjetničkog tima, poduzet ćemo daljnje korake s tim u vezi, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o tome.

Iako neki od autora pišu kako „mamićevci gube 1-0“, mi bismo rekli kako ovakvim politički motiviranim odlukama gubi samo i isključivo Dinamo. Ovakve igrice nisu ništa drugo nego zabijanje golova u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljeli bismo također napomenuti kako je nalaz Sportske inspekcije Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske jasno utvrdio kako je:

1. Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o sportu

2. Damir Krznar i Saša Janković punopravni su članovi Skupštine GNK Dinamo obzirom da njihovi angažmani u NK Maribor i Hrvatskom nogometnom savezu nisu u koliziji sa Zakonom o sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je posebno zanimljivo kako ta vijest nije pronašla put do javnosti službenim klupskim komunikacijskim kanalima kao što je to bio slučaj sa “Zapisnikom o provedenom nadzoru”, od strane Gradskog ureda. I to dovoljno i jasno govori o motivima člana Uprave kojem je nepovjerenje iskazalo krovno tijelo GNK Dinamo.

Na koncu, naglašavamo kako je jedini “teren” gdje će se odlučiti ova utakmica jest Skupština GNK Dinamo.

Srdačan pozdrav,

Potpisnici zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine GNK Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.