Mandžukić primio nagradu za najbolji hrvatski sportski brend

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog prvaka Bayerna Mario Mandžukić primio je u Munchenu ‘Sporto Brands nagradu’ za najbolji brend među sportašima u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zahvalio bih se svima, koji su me odabrali za najbolji brend među sportašima u Hrvatskoj. Jako sam ponosan, osobito što se nagrada dodjeljuje prema mišljenju i glasovanju javnosti’ kazao je Mandžukić, dodavši:

– Svoje ime, vi biste rekli ‘brend’, izgradio sam kroz godine svojim igrama i ponašanjem i zalaganjem na terenu ali i van njega. Mislim da je i iz tog razloga ovo priznanje još značajnije za mene.

Uz Mandžukića, za najbolji ‘sportski brend 2013.’ bilo je nominirano još petero hrvatskih sportaša – Ivano Balić, Ivica Kostelić, Luka Modrić i Igor Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPORTO nagrada dodjeljuje se u sklopu već tradicionalne SPORTO konferencije o marketingu i sponzorstvima u sportu u regiji. Nagrada je, nakon što se šest godina dodjeljivala isključivo u Sloveniji, u 2013. proširena i na Hrvatsku i Srbiju. Priznanje se dodjeljuje najpopularnijim, najprepoznatljivijim, najuspješnijim i marketinški zanimljivim sportašima, sportašicama i sportskim klubovima u regiji prema istraživanju javnog mnijenja istraživačke kuće Mediana.

Uz Mandžukića su SPORTO BRANDS nagradu za 2013. godinu u Hrvatskoj primili i atletičarka Sandra Perković kao najbolja SPORTO sportašica i zagrebački KHL Medveščak kao najbolji SPORTO klub.

SPORTO BRANDS priznanjem u 2013. u Sloveniji su nagrađeni NBA košarkaš Goran Dragić, olimpijska pobjednica i svjetska skijaška prvakinja Tina Maze i NK Maribor, a u Srbiji tenisač Novak Đoković, tenisačica Ana Ivanović i KK Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.