Marasović istaknuo da članovi NO-a Hajduka neće podnijeti ostavku

Foto: fah

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Slaven Marasović u srijedu je na konferenciji za novinare izjavio kako članovi aktualnog NO-a neće podnijeti ostavku, jer će se sredinom prosinca, kako je najavila udruga Naš Hajduk, raspisati izbori za novi saziv Nadzornog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Smatramo da će raspisivanje izbora za novi saziv NO-a omogućiti smirivanje situacije u Hajduku”, izjavio je Marasović. Izbori za novi saziv NO-a trebali bi biti održani 15. prosinca ove godine.

Proteklih dana situacija u Hajduku je vrlo nestabilna. Prvo je uslijedila eliminacija u 3. pretkolu Europske lige, a potom je u nedjelju novi prvoligaš Gorica na Poljudu slavila sa 2-0. Odmah nakon poraza od Gorice trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili su ostavke, ali ih je predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj odbio, istaknuvši da obojica imaju njegovo povjerenje.

Također, u ponedjeljak je Igor Štimac, bivši istaknuti igrač i nekadašnji čelnik Hajduka, pod čijim je vodstvom splitski klub osvojio posljednja dva naslova prvaka Hrvatske (2003/04, 2004/05), oštro kritizirao udrugu Naš Hajduk, kazavši kako već godinama troše desetke milijuna eura na svoje neznanje i improvizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.