Mate Pavić uoči hrvatskog finala: ‘Jako lijepa priča za hrvatski tenis’

Foto: snimka zaslona HRT

Mate Pavić i Nikola Mektić će na suprotnim stranama, sa svojim partnerima, Pavić Soaresom, a Mektić Koolhofom, igrati finale turnira muških parova na US Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica Hrvata zajedno ispijaju kavu u New Yorku, ali u četvrtak od 21 sat bit će ljuti suparnici na suprotnim stranama mreže..

– Jučer smo se ja i moj partner Bruno Soares plasirali u finale US Oepna. Iza nas su četiri teška meča, igrali smo jako dobro i podizali razinu igre iz meča u meč, tako da smo jako zadovoljni ovim plasmanom u finale. Kao što znate, pred nama je hrvatsko finale, s druge strane je Nikola Mektić, bit će to jedna jako lijepa priča za hrvatski tenis, jer dobit ćemo novog Grand Slam pobjednika. Mislim da je ovo prvi put da ćemo gledati hrvatsko Grand Slam finale, tako da se veselimo tome i gledajte nas. Šaljemo pozdrave iz New Yorka!, poručio je u izjavi za HRT Mate Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.