Mate Rimac selfijem otkrio tko su mu novi zaposlenici

Foto: snimka zaslona

Mate Rimac na Facebooku je objavio dva nova selfieja, te je tako otkrio kako su dvojica novih zaposlenika s drugog kraja svijeta – Periyasamy je došao iz Šri Lanke, a Gwon iz Južne Koreje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već sam puno puta rekao koliko sam sretan zbog naše raznolikosti. Sposobnost našeg tima da privuče talente iz cijelog svijeta me čini jako ponosnim. Danas sam upoznao dvojicu novih kolega – Periyasamy je iz Šri Lanke (sada radi u odjelu Battery R&D), a Gwon iz Južne Koreje (sada u našem Design timu). Sada imamo 25 nacionalnosti. Dobrodošli. Nadam se da će Hrvatska biti veliki novi dom za sve i da će uvijek pamtiti svoje vrijeme u Hrvatskoj kao jedan od najboljih perioda u njihovim životima”, napisao je Rimac na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.