Mbappe ljut zbog izjave predsjednika saveza: Tako se ne priča o Zidaneu!

epa10372937 Kylian Mbappe of France reacts with his top scorer trophy during the trophy ceremony after the FIFA World Cup 2022 Final between Argentina and France at Lusail stadium, Lusail, Qatar, 18 December 2022. EPA/Friedemann Vogel

Didier Deschamps ostat će francuski izbornik iako se mjesecima nagađalo da će ga naslijediti Zinedine Zidane. Predsjednik Nogometnog saveza Francuske Noel le Graet komentirao je činjenicu da Zidane neće preuzeti reprezentaciju još najmanje tri i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zidane sada možda ode u Brazil? Ne zanima me. Neka radi što želi. Nikad nisam ni razgovarao s njim niti smo mi ikad razmišljali o prekidu suradnje s Deschampsom”, rekao je Le Graet.

“Zidane ima puno obožavatelja, ali za što točno bismo mi trebali kriviti Deschampsa? Je li me Zidane pokušao nazvati? Ne. A i da jest, ne bih mu se javio. Da mu kažem da traži drugi klub? Da sam se dogovorio s Didierom i da za njega nema posla?”, rekao je.

Na to je reagirao Kylian Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zidane je Francuska. Mi tako ne omalovažavamo legende”, napisao je Mbappe na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.