Milevskyi i Hajduk sporazumno raskinuli ugovor

Nogometni klub Hajduk sporazmno je raskinuo ugovor s bivšim ukrajinskim reprezentativcem Artjomom Milevskyim (30) koji je nakon 13 mjeseci provedenih u Splitu izjavio kako je rastanak s Hajdukom korektan bez obzira što dvogodišnji ugovor nije odrađen do kraja, a raskid suradnje potvrdio je i predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U razgovoru s Milevskyim dogovorili smo raskid ugovora, a rastanak je bio vrlo korektan. Razlog je što se klub odlučio za neke druge, mlađe igrače, a Milevskyi ima ambiciju još igrati”, izjavio je Brbić.

U ovoj sezoni Milevskyi nije zabilježio nijedan nastup za Hajduk, a u prošloj je odigrao 27 utakmica i zabio tri gola.

“Bez obzira što, nažalost, ugovor nije odrađen do kraja, s Hajdukom se rastajem u vrlo korektnim odnosima”, izjavio je Milevskyi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je rekao kako su Split, Hajduk i Torcida obilježili jedan dio njegove karijere i uvijek će ostati dio njega.

“Nažalost, u drugom dijelu prošle sezone cijeloj momčadi nije išlo, mnogi treneri su se tijekom proljeća promijenili, a za vrijeme ljetne stanke momčad je doživjela golemu rekonstrukciju”, kazao je Milevskyi dodavši kako mu je uz sve to trebalo vremena za oporavak od vrlo neugodne ozljede koju je dobio u svibnju.

Milevskyi je treneru Damiru Buriću i igračima Hajduka poželio puno sreće u nastavku sezone poručivši da će u njemu imati “vjernog navijača iz Ukrajine”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milevskyi je za reprezentaciju Ukrajine nastupio 50 puta, a prilikom prošlogodišnjeg dolaska u Hajduk slovio je kao jedno od najzvučnijih nogometnih imena koje je pristupilo Hajduku.

Prema neslužbenim informacijama, mjesečna primanja Milevskog u Hajduku su bila oo 100 tisuća kuna, a sporazumnim raskidom ugovora s njim splitska će se momčad rasteretiti i financijskih izdataka tom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.