Miočić nakon čudesne borbe: ‘Umoran sam, samo želim ići kući’

Foto: snimka zaslona

Američki borac hrvatskog porijekla, 36-godišnji Stipe Miočić pobijedio je 40-godišnjeg Amerikanca Daniela Cormiera nokautom u četvrtoj rundi u borbi održanoj u kalifornijskom gradu Anaheimu te tako vratio UFC naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji koji mu je isti borac prije 13 mjeseci preoteo u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Umoran sam, samo želim ići kući. DC je jedan čvrst lik, to se mora priznati. U trećoj sam rundi primjetio neke slabosti, a u četvrtoj sam ga pogodio desnicom, srećom, jer, stvarno je čvrst. Udarac u tijelo koji sam plasirao ga je jako zabolio, ruke su mu počele padati i odlučio sam završiti priču. Trener mi je sugerirao da više koristim desnu ruku. Nastavio sam raditi kako smo se dogovorili dok se nije otvorilo”, rekao je nakon borbe Miočić.

Daniel Cormier osvrnuo se na borbu i udarce u tijelo koji su bili presudni.

“Mislim kako je napravio sjajnu prilagodbu kad se prebacio na udarce u tijelo. Pogodio me više puta desnom rukom i nisam baš osjetio nešto previše štete, tako da sam možda te udarce olako shvatio. On je fantastičan prvak, čestitam Stipi i njegovom timu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je o mogućem umirovljenju.

“Odluke se ne donose kad ti emocije ovako rade. Ovo je teško za progutati. S 40 godina i s toliko puno drugih prilika ispred sebe. Morat ću razgovarati sa svojom suprugom, donijet ćemo pametnu odluko oko toga što i kako dalje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.