MLS: Rooney zabio gol sa svoje polovice igrališta

Foto: fah

Bivši engleski reprezentativac Wayne Rooney, koji trenutačno igra u MLS, u srijedu je zabio nevjerojatan gol sa svoje polovice igrališta za pobjedu DC Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rooney je ovaj nevjerojatan pogodak, drugi takav u karijeri, postigao kada je zapucao prema suparničkom golu s udaljenosti od 70 m u desetoj minuti susreta protiv Orlando Cityja.

Rooney je sličan gol sa svoje polovice igrališta zabio i dok je igrao za Everton protiv West Ham Uniteda 2017., tri godine nakon također još jednog gola za pamćenje zabijenog gotovo s centra protiv istog suparnika, ali dok je on nosio dres Manchester Uniteda.

“Primjetio sam golmana možda par minuta prije pogotka i vidio sam da je daleko od gola”, kazao je Rooney nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znao sam da će lopta pasti blizu centra i da ću tada imati priliku zapucati”.

Slavni Pele je pokušao zabiti i nije uspio s centra na SP 1970. protiv Čehoslovačke, ali je Davidu Beckhamu to uspjelo 1996. na utakmici za Manchester United protiv Wimbledona.

Rooneyev gol je bio ujedno i jedini na utakmici i osigurao je pobjedu DC Unitedu koji je na trećem mjestu u Istočnoj konferenciji MLS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.