Modrić odnio veliku pobjedu nad Mbappeom: Ipak će morati pričekati da bi nosio broj 10

mbappe
Foto: fah

Kylian Mbappe potvrđen je kao novi suigrač Luke Modrića u Real Madridu, a zna se i koji će broj nositi. Iako su neki mediji pisali kako je inzistirao na broju 10, koji sada nosi Luka Modrić, morat će se zadovoljiti brojem 9. On je bio slobodan nakon odlaska Karima Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema Le Parisienu, “devetka” nije bila Mbappéov izbor, budući da je u PSG-u nosio broj sedam, a u francuskoj reprezentaciji broj 10. Kako će Modrić očigledno produžiti ugovor s Realom, donesena je odluka da će francuski reprezentativac nositi broj devet dok Modrićeva desetka ne postane slobodna na posljetku iduće sezone.

To je slična situacija kao kod dolaska Cristiana Ronalda u Real Madrid, koji je također nosio broj devet u svojoj prvoj sezoni prije nego što je preuzeo svoj poznati broj sedam. Njegov budući broj je tada bio zauzet od strane klupske legende Raula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.