Molili ga da ostane, a sad ga tjeraju: Robert Prosinečki uskoro neće biti izbornik Bosne i Hercegovine?

prosinečki
Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, bivši igrač Dinama, bivši trener i igrač Crvene zvezde, aktualni izbornik Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, uskoro bi mogao otići s klupe reprezentacije čija je vrijednost dosta precijenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako piše SportSport.ba Robert Prosinečki više ne uživa povjerenje svih članova Izvršnog odbora, a iz nekoliko neslužbenih razgovora s nekima od njih saznaje se da bi Prosinečki vrlo brzo mogao dobiti otkaz.

“A, što da radimo? Hajde ti meni reci. Očito je da ovako više ne ide. Moramo pred baraž nešto promijeniti. Mislim da Prosinečki neće ostati izbornik”, kazao je novinaru SportSport.ba navodno jedan od članova  Izvršnog odbora, koji je htio ostati anoniman.

Podsjetimo, za srijedu, dakle, idućeg tjedna, dogovorena je sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH s jednom točkom dnevnog reda. Napravit će se analiza rada stručnog stožera reprezentacije na čijem je čelu Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon pobjede protiv Finske 4:1 u Zenici mediji u BiH slavili su ”Velikog Žutog”, a onda je uslijedio poraz od Grčke i sve se promijenilo. Ne tako davno, u rujnu ove godine, Prosinečki je dao ostavku poslije poraza od Armenije 4:2, tada su ga molili da ostane, danas ga tjeraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.