Najbolji igrač Eura i službeno u PSG-u: Kupuju, kupuju, ali Ligu prvaka još nisu ‘kupili’

Foto: fah

Francuski PSG ne zna za krizu, kupuju, kupuju i kupuju, ali Ligu prvaka još uvijek nisu kupili. Odnosno, nisu je osvojili, prošle sezone nisu uspjeli osvojiti ni naslov prvaka Francuske, završili su na drugom mjestu – iza Lillea. No to ih ne smeta u daljnjim trgovačkim akcijama, ovog puta kupili su najboljeg igrača netom završenog Europskog prvenstva, talijanskog golmana. Gianluigi Donnarumma i službeno je pojačao PSG, objavio je to francuski prvoligaš na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši vratar Milana stigao je u Pariz bez odštete potpisavši ugovor do 30. lipnja 2026. godine. Francuski mediji pišu kako je Donnarumma u PSG-u dobio godišnju plaću od 12 milijuna eura odnosno da će mjesečno zarađivati točno milijun eura.

“Sretan sam što sam postao dio ovog velikog kluba. Osjećam da sam spreman za novi izazov i da ću ovdje i dalje napredovati. Želim ostvariti što više pobjeda i donijeti radost navijačima”, kazao je 22-godišnji Talijan svega nekoliko dana nakon što je na vratima talijanske reprezentacije osvojio europski naslov.
Al-Khelaifi oduševljen

Donnarumma je rođen u Castellammare di Stabiji u okolici Napulja, no sa svega 14 godina je preselio u Milano. Za prvu momčad Rossonera je debitirao 30. srpnja 2015. u prijateljskom susretu protiv Real Madrida, a ukupno je sakupio 251 nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oduševljeni smo što je Donnarumma pojačao Paris Saint-Germain. Čestitamo mu na uspjehu na osvajanju europskog naslova i nagradi za igrača turnira”, dodao je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

Talijanski vratar je već četvrto pojačanja pariškog kluba za novu sezonu. Bez odštete su na Park prinčeva stigli i španjolski branič Sergio Ramos i nizozemski veznjak Georginio Wijnaldum, dok je marokanski branič Achraf Hakimi stigao iz Intera za oko 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.