Najbolji tenisači svijeta otvorili završni Masters: Među njima je i Čilić!

Foto: Twitter

Otvoren je završni Masters u Londonu, turnir na kojem se natječe samo osam najboljih tenisača svijeta u tekućoj godini, a među njima je i Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruko slavlje za našeg najboljeg tenisača jer – na početku Mastersa primio je nagradu Arthur Ashe za humanitarni rad zato što je osnovao zakladu “Marin Čilić” za stipendiranje školovanja mladih.

Prvi nastup ima već u ponedjeljak, kada od 21 sat igra s prvim tenisačem svijeta Andyjem Murrayem, što mu je prilika za poboljšanje skora s protivnikom protiv kojeg ima tri pobjede i 11 poraza.

Inače, završni turnir osmorice najboljih igra se u O2 Areni na tvrdoj podlozi od 13. do 20. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradni fond turnira iznosi sedam i pol milijuna dolara.

Inače, natječe se i osam najboljih parova, među kojima je također jedan Hrvat: Ivan Dodig, kojem će ovo biti posljednjih turnir s partnerom Marcelom Melom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.