Najveći hrvatski derbi na Maksimiru: ‘Ne igraju se takve utakmice često’

Foto: fah

Večeras će u Maksimiru Dinamo i Hajduk igrati derbi 34. kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Plavih Zoran Mamić najavljujući utakmicu rekao je da se takve utakmice ne igraju često te da treba dati sve od sebe.

– Želimo igrati agresivno, ofenzivno, stvarati šanse i zabijati golove. Vjerujem da će momčad ispuniti zahtjeve koje stavimo pred njih, rekao je.

Trener Hajduka Igor Tudor rekao je da se nada da će nejgovi igrači pokazati što mogu i nadigrati Dinamo, a na konstataciju da Hajduk igra loše rekao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igra je prilično širok pojam, interesantan, pojam koji bi se dao prodiskutirati. Tko igra, a tko ne igra dobro na razini lige. Deset je momčadi, dalo bi se napraviti lijepa i opširna analiza, koji su to parametri. Ako ćemo pričati o volji, želji i trci, moja momčad je konstantno između 110 i 115 kilometara putakmici, a to je dobar pokazatelj. Neke stvari je malo teže napraviti, vezane su i za druge parametre, psihološke i mentalne naravi, o kojima se jako malo priča van užeg nogometnog kruga. U ovom trenutku je momčad u takvoj fazi, možda se na nivou Milana i Juventusa to puno manje odrazi, a ovdje se jedan malo lošiji ili bolji rezultat i te kako odražava, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.