Nakon dva negativna testa Dybala i njegova djevojka ponovno pozitivni na koronavirus

Foto: Instagram

Nedavno su zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini objavili da se dobro oporavljaju od koronavirusa, ali sada su se ponovno oglasili da su ponovno pozitivni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na dan 21. ožujak napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj posljednji se vratio pozitivan. I dalje smo zaraženi i iskreno ne znam kako djeluje. Jedan test je pozitivan, a drugi negativan”, otkrila je njegova djevojka.

Dybala je otkrio kako je zaražen nakon što je virus prvi put u Juventusu registriran kod braniča Daniele Ruganija i njegove djevojke, a potom i kod francuskog veznjaka Blaise Matuidija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.