Nakon teške ozljede Futacsa i izglednog odlaska Vlašića Hajduk u lovu na pojačanja?

Foto: Snimka zaslona

Nakon teške ozljede napadača Hajduka, Marka Futacasa te nakon izglednog odlaska najboljeg igrača splitskog kluba, Nikole Vlašića, Hajduk je u potrazi za pojačanjima. Iskreno, teško će biti zamijeniti Vlašića, kao i Futacsa koji će zbog zadobivene na derbiju u Maksimiru biti izvan stroja nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti Hajduka je 33-godišnji napadač Hugo Almeida, barem prema pisanju grčkih medija. Inače, Hugo igra za grčki AEK iz Atene, klub koji će ove jeseni gostovati na Rujevici u sklopu grupne faze Europa lige.

U AEK-u je navodno pao u drugi plan poslije dolaska bivšeg Hajdukovca Marka Livaje, koji je u Atenu stigao iz Las Palmasa. Almeida je poznato nogometno prezime u Portugalu, za reprezentaciju spomenute zemlje odigrao je čak 57 utakmica i zabio 19 golova, a u karijeri je promijenio deset klubova.

Najdublji pečat ostavio je u Werderu uz Bremena, gdje je igrao od 2007. do 2010. te u 86 utakmica zabio 36 golova. Nakon toga je otišao u Bešiktaš. Radi se o napadaču koji je visok 192 centimetara, igrao je još u Uniao Leiriji, Boavisti, Ceseni, Kubanu, Anžniju i Hannoveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se za Almeidu uz Hajduk zanima i nekoliko španjolskih drugoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.