Navijači oštro o Ciboni: ‘Bio bih sretniji da se ugasite kao klub nego da sramotite ime i uništavate talente’

Foto: fah

Sinoć su košarkaši Cibone iznenađujuće izgubila od Gorice s 89:84 u 20. kolu HT Premijer lige. Trener je bio nezadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neki se igrači moraju zapitati o svom fizičkom stanju pa tek onda o igranju na nekom nivou, no to ćemo sve riješiti sljedećih nekoliko dana kroz analizu utakmice, razgovor i trening. Već imamo za tri dana novu utakmicu i moramo se što bolje pripremiti za Koper”, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

“Sramota na kakve je niske grane Cibona pala.”

“Sramota šta uradiše od kluba, umjesto da uživam čekajući Cibonu kako večeras igra Euroligu ja čitam Gorica bolja od Cibone. Dobra je reprezentacija kakvi su nam klubovi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zašto uništavate trenutačno najvećeg talenta HR košarke. Zar vas nije sram da Prka protiv Gorice dobije 16 min. i još izgubite pritom. Bio bih sretniji da se ugasite kao klub nego da sramotite ime i uništavate talente.”

“Nemojte više igrati zbog ponosa nekadašnjeg imena kluba i slavnih igrača koji su ostavljali srce na terenu, a vi izgubite od Gorice. Molite se da ABA nagodinu otvori i 3. ligu da možete pokazati mišiće.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.