NBA: Horford, koji je prošle tri sezone nastupao za Boston Celticse, u Philadelphiji

epa07402839 Portland Trail Blazers guard Damian Lillard (R) maneuvers under the basket as Boston Celtics center Al Horford (L) defends during the second quarter at the TD Garden in Boston, Massachusetts, USA 27 February 2019. EPA/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK OUT

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Philadelphia 76-ers objavila je kako je angažirala 33-godišnjeg centra Ala Horforda, koji je prošle tri sezone nastupao za Boston Celticse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horford, koji je u NBA ligu stigao 2007. godine kao treći izbor na “draftu” te je prvih devet godina proveo u Atlanta Hawksima, pet je puta nastupao na “All-Star” utakmicama, a prošle je sezone postizao 14.6 koševa uz 6.7 skokova i 4.2 asistencije za Celticse.

Sixersi su također produžili ugovor s krilnim igračem Tobiasom Harrisom kojega su sredinom prošle sezone doveli iz Las Angeles Clippersa. Harris je u doigravanju, u kojemu je Philadelphia ispala od budućih prvaka Toronto Raptorsa u drugom krugu nakon sedam utakmica, postizao 15.5 koševa uz 9.1 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.