Ne posustaje: Prvi tenisač svijeta Rafael Nadal u finalu Pekinga

Foto: fah

Prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal probio se u finale ATP turnira u Pekingu, nakon što je u subotnjem polufinalu sa 6-3, 4-6, 6-1 nadigrao Bugarina Grigora Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalu je to 110. finale u karijeri, četvrto na turniru u Pekingu, gdje je slavio samo jednom, još davne 2005. godine, a dvaput je gubio mečeve za naslov od Novaka Đokovića (2013. i 2015.). Nadal je u Pekingu osvojio još jedan naslov, onaj olimpijski na Igrama 2008. godine.

Ovogodišnji pobjednik Roland Garrosa i Australian Opena te finalist Australian Opena u nedjeljnom obračunu za trofej čeka boljeg iz drugog polufinala u kojem se sastaju Australac Nick Kyrgios i Nijemac Alexander Zverev.

ATP Peking – polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafael Nadal (Špa/1) – Grigor Dimitrov (Bug/3) 6-3, 4-6, 6-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.