Nevjerojatne scene u Brazilu: Djeca skočila na Neymara, osiguranje ga jedva izvuklo

Foto: Snimka zaslona

Iako Brazil s Neymarom, inače još uvijek najskupljim nogometašem svijeta, nije napravio ništa, nisu čak uspjeli doći do trećeg mjesta na svijetu, navijači u Brazilu obožavaju zvijezdu PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred reprezentacijom Brazila kvalifikacije su za Svjetsko nogometno prvenstvo. Naime, večeras Brazil igra protiv Ekvadora. Nakon četiri odigrana kola izabranici izbornika Tittea imaju sjajan učinak, dakle, sve četiri pobjede te su najveći favoriti za prvo mjesto u kvalifikacijama.

Da su Brazilci zaluđeni nogometom odavno je poznato, još od vremena Pelea, pa i ranije, u Brazilu njihova nogometna reprezentacija ima kultni status, igrači također, a što djeci u Brazilu znači susret sa svojim sportskim idolima pokazala je scena koja je stigla pred utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nekoliko je malih Brazilaca zamalo ozlijedilo nogometaša PSG-a, Neymara, nakon što je ovaj izašao iz autobusa. Kad su ga vidjeli krenuli su prema njemu, nekoliko ih je palo pod noge brazilskoj zvijezdi, a osiguranje je poslije toga reagiralo te ih je odvojilo od Neymara. Jedan od dječaka je bio posebno uporan te se čvrsto držao za Neymara i nije ga želio pustiti. Ipak, na kraju je pod prisilom morao pustiti najboljeg brazilskog nogometaša.

Glede Neymara on će zajedno sa svojim suigračima večeras pokušati Brazilu donijeti i peti trijumf u kvalifikacijama te tako otvoriti širom vrata plasmanu na SP u Kataru sljedeće godine.

Brazil je u četiri utakmice ostvario četiri pobjede, postigli su 12 golova i primili samo dva. Glede Ekvadora, oni se nalaze na trećem mjestu sa devet osvojenih bodova iz četiri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.