Nije suspendiran? Drago Ćosić se vratio na posao, no, pitanje je hoće li ikada više komentirati utakmice Vatrenih na HRT-u!

Foto: fah/montaža

Bez obzira na skandal sa zlouporabom skupocjenih ulaznica za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje će Hrvatima ostati u nezaboravnom sjećanju, komentator HRT Drago Ćosić pojavio se na poslu u zgradi sve manje nacionalne TV kuće, a sve više glasnogovorničke televizije jedne političke opcije. Dobro, možda ipak dvije, iako su te dvije ”opcije” toliko slične da između njih danas gotovo da ne postoji razlika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju nekoliko medija u Hrvatskoj Ćosić se na poslu pojavio dobro  raspoložen, što nikoga pretjerano ne čudi, ipak Hrvatsku televiziju obveznom RTV pristojbom svaki mjesec financiraju  hrvatski građani.  I dok je ona obvezna novac pristiže, za sve, osim za prijenose hrvatske reprezentacije, Vatrenih više nema na HRT-u.

Drago Ćosić je zadnjih dana boravio u Portugalu kod kćeri,  Vatreni su u Portugalu remizirali s istoimenom reprezentacijom, no, Hrvatska televizija, kako smo rekli, više nema pravo na prijenose nacionalne reprezentacije, no, zato imaju novaca za neke druge stvari. HRT neće prenositi utakmice Vatrenih barem četiri godine, pitanje je hoće li u tom slučaju, ako i ostane na Prisavlju do mirovine, Ćosić više ikada komentirati i prenositi utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Navodno je nakon povratka na posao dobro raspoložen Ćosić kolegama u šali poručio: ”evo mene, evo kriminalca…” Kako sada stvari stoje Drago Ćosić još uvijek nije suspendiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno skupocjene ulaznice nije prodavao već dijelio – prijateljima. Ako je svaka od njih koštala minimalno nekoliko tisuća eura ne preostaje ništa drugo nego zaključiti da se radilo vrlo, vrlo dobrim prijateljima.  Dok se cijeli slučaj ne okonča, na ovaj ili onaj način, Ćosić je poručio kako je u dogovoru s odvjetnikom donio odluku da ništa ne komentira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.