Niko Kovač potvrdio interes Bayerna za dvije velike zvijezde: ‘Mi smo koncentrirani na pozicije u prednjim linijama’

epa07597421 Bayern Munich's head coach Niko Kovac attends a press conference at the Olympic Stadium in Berlin, Germany, 24 May 2019. FC Bayern Munich will face RB Leipzig in their German DFB Cup final soccer match on 25 May 2019 in Berlin. EPA/FILIP SINGER CONDITIONS - ATTENTION: The DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Niko Kovač na današnjoj je presici najavio nova pojačanja i planove Bayerna za iduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je već doveo Lucasa Hernandeza, Benjamina Pavarda i Jann-Fiete Arpa. Na meti njemačkog velikana su i Leroy Sane i Ousmane Dembele.

Na pitanje bi li Sane bio dobar dodatak njegovoj momčadi, Kovač je komentirao: “On nam definitivno može pomoći, a to je dokazao i svojim igrama za Njemačku i City”.

A Dembele?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Također je riječ o vrlo dobrom igraču. Mi smo koncentrirani na pozicije u prednjim linijama. Ostali smo bez dva top igrača – Robbena i Riberyja. Bit će teško, no siguran sam da će novi igrači doći i pokazati povjerenje prema šefovima koji čine sve za ovaj klub.”

“Mi se moramo natjecati s milijarderima. Situacija je postala još teža za Bundesligu. Najbolji igrači uglavnom igraju u Španjolskoj i Engleskoj”, poručuje Kovač.

Hummels je otišao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitao je kakvi su planovi za iduću sezonu. Mi sad imamo Hernandeza, igrača za kojeg smo dali 80 milijuna i kojeg vidimo u centru obrane. Imamo i Niklasa Sülea koji je bio fantastičan prošle sezone. Konkurencija je sada veća, a igrat će najbolji. Mislim da je Mats htio izbjeći takvu situaciju”, zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.