Ako ništa drugo dokazao je teoriju: Je li si Alen Halilović trajno zatvorio vrata Barcelone?

Foto: Twitter

Mladi hrvatski povremeni reprezentativac Alen Halilović (20) s obzirom na godine promijenio je jako puno klubova, talentu usprkos još uvijek nije niti u jednom ostavio dublji trag niti je pokazao napredak kakav se od njega očekuje.  Ipak, Alen je ako ništa drugo imao razloga za zadovoljstvo prije dva dana u Madridu, kada je njegov relativno mali klub Las Palmas vodio protiv prvaka Europe, Reala, i na kraju ipak uspio osvojiti važan bod. Sjajna utakmica završila je na kraju 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak, kojem su svojedobno tepali da je mali Messi, ušao je u igru tek u posljednjih petanestak minuta, nije stigao učiniti Bog zna što na terenu, no, čini se kako je ipak uspio impresionirati ljude iz Reala. Naime, pojavila se snimka kako hrvatski nogometaš izlazi sa stadiona s vrećicom Reala, vijest je to koja se proširila društvenim mrežama i koja navodno nije oduševila ljude u Barceloni, iako nitko zapravo ne zna što je doista bilo u vrećici. Alen Halilović je iz Barcelone prošlog ljeta prodan u njemački HSV, no, Barca i dalje ima pravo prvokupa njegovog ugovora.

S obzirom na najnovije ponašanje Halilović zapravo ne vjeruje kako će ga Barca htjeti vratiti na Camp Nou te si je očito ovim potezom, u kojem se nazire revolt, vjerojatno trajno zatvorio vrata jednog od najvećih klubova svijeta svih vremena. Ne treba ni zaboraviti da navijači uvijek pamte, ne zaboravljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je predsjednik Villarreala Fernando Roiga iznio teoriju o sucima koji s utakmica Reala odlaze noseći vrećice kraljevskog kluba, nitko, dakako, ne može dokazati takve tvrdnje, ali je Alen Halilović ipak dokazao da te vrećice postoje.  No, što je u njima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.