Nogometaši koji su u Kiseljaku gađali džamiju bocama se ispričali: ‘Sramota nas, nismo takvi’

Foto: Snimka zaslona

Dva nogometaša, inače rodom iz Bosne i Hercegovine, a državljani Austrije, nedavno su gađali bocama džamiju u Kiseljaku, međutim, ispričali su se uputivši ispriku žiteljima te općine i glavnom imamu Kenanu ef. Bajriću. Radi se o nogometašima Dejanu Ljubičiću i Danijelu Sudaru. Bacanjem boca na džamiju oštetili su pročelje. Policija ih je pronašla te su sve priznali. Podsjetimo, u MUP-u Srednjobosanske županije pokrenuli su uobičajen postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hoću se ispričati i vama ovdje. Razgovarao sam s dobrim ljudima. Takvo što se više neće dogoditi. Ja nisam takav. Ispričavam se svim ljudima muslimanske vjere, sigurno ću ostati u kontaktu s ovim ljudima”, rekao je Ljubičić, dok je Danijel Sudar dodao:

”Sramota me zbog toga što sam napravio. Ispričavam se prijateljima muslimanima, mojoj obitelji. Oprostite mi svi….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako je Dejan Ljubičić igrač bečkog Rapida, isto to je i Sudar koji je na posudbi u austrijskom niželigašu SC Wiener Neustadt II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.