Oglasio se Jović nakon kaznene prijave: ‘Nisam imao točne informacije o samoizolaciji’

Foto: fah

Nogometaš Real Madrida i srpski reprezentativac Luka Jović zaradio je kaznenu prijavu zbog nepoštivanja pravila o samoizolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom na to da je stanje u svijetu i u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u posljednje vreme, moram se oglasiti i dati podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španjolskoj bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam doputovati u Srbiju da pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, a u suglasnosti s čelnicima mog kluba. Kada sam došao u Srbiju, još jednom sam testiran i bio sam negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali točne instukcije kako se treba ponašati u samoizolaciji”, napisao je Jović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

. لوکا یوویچ در اینستاگرام: اول از همه بسیار متاسفم بابت اینکه موضوع اصلی اخبار در این روزها هستم و به جای عاملان اصلی این بحران، پزشکان و همه‌ی متخصصان پزشکی دائما از من نوشته می‌شود. تست کرونا من منفی بود و در توافقی که با رئسای باشگاه داشتم تصمیم گرفتم که به صربستان بیایم و از مردم کشورم حمایت و به آنها کمک کنم و به خانواده‌ام نزدیک‌تر باشم. وقتی به صربستان رسیدم دوباره تست کرونا دادم و جواب این تست منفی بود : من از همه مردم عذرمی‌خواهم اگر آنها را به نحوی در معرض خطر قرار دادم. امیداورم که بتوانیم همه با هم بر همه‌ی اینها غلبه کنیم. صربستان را حمایت کنید و بیایید در کنار هم باشیم .

Objavu dijeli 🔥REAL7IR🔥 (@real7iir)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj nogometaš se nedavno vratio u Beograd iz Madrida te je morao boraviti u samoizolaciji kao i svi ostali nogometaši i košarkaši “Kraljevskog kluba”, a umjesto toga sudjelovao je u javnoj proslavi rođendana svoje djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.