Pele: Menadžeri uništavaju brazilski nogomet

epa04974712 Brazilian soccer legend Pele smiles during a press conference in Calcutta, India, 12 October 2015. Pele is on his second visit to India after 1977 to attend the Indian Super League (ISL) soccer match between Atletico de Calcutta and Kerala Blasters FC as a guest of honour on 13 October 2015, according to media reports. EPA/PIYAL ADHIKARY

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Brazilac Pele kazao je kako je Brazil i dalje postojbina najboljih nogometaša na svijetu, ali da utjecaj brojnih menadžera uništava brazilsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo izgubili strast za nogomet. Imamo najbolje igrače, ali nam je reprezentacija u velikim problemima. U moje doba su igrači pripadali klubovima, a danas pripadaju menađerima,” kazao je Pele prilikom posjeta Indiji.

Brazilska reprezentancija je na lanjskom Svjetskom prvenstvu kod kuće izgubila 1-7 u polufinalu od Njemačke, a u lipnju je Brazil u četvrtfinalu Copa Americe izbacio Paragvaj. U prvoj utakmici kvalifikacija za SP 2018 Brazil je izgubio kod Čilea s 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.