Perković slavila u New Yorku

Doha, 15.5.2015 - Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković pobjednički je započela novu sezonu u "Dijamantnoj ligi", na prvom mitingu u Dohi pobijedila je u bacanju diska s rezultatom od 68.10 metara. Na arhivskoj fotografiji Sandra Perković tijekom natjecanja na 64. Memorijalu Borisa Hanžekovića u Zagrebu 2.9.2014. godine. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ua

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković nastavila je s nizom uspjeha u disku na Dijamantnom ligi pobijedivši na mitingu u New Yorku s hicem od 68.44 metra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perković je pobjednički hitac bacila u prvoj seriji, a u New Yorku je još imala 66.34 i 64.40 metara, uz tri nevažeća hica. Hitac od 68.44 metra samo je četiri centimetra slabiji od rekorda mitinga s kojim je Sandra slavila prije dvije godine. Perković ove sezone ima najbolji hitac u svijetu (70.08) postavljen 8. ožujka u Splitu, a u poretku Dijamantne lige nepobjediva Zagrepčanka ima maskimalnih 16 bodova i praktički je osigurala naslov pobjednice u disku tri natjecanja prije kraja.

“Zadovoljna sam pobjedom i rezultatom jer sam jako umorna s obzirom da mi je ovo treće natjecanje u sedam dana. Žao mi je što nisam opet oborila rekord mitinga, nedostajala su mi četiri centimetra. Sve je u redu i sa pripremama za Svjetsko prvenstvo”, kazala je Perković.

Drugo mjesto osvojila je Kubanka Jaimi Perez (65.86), a treće Francuskinja Melina Robert Michon (62.77).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.