Pjaca se vraća treninzima na terenu: Mediji pišu da postaje napadač

Foto: Instagram

Marko Pjaca vraća se na teren dva i pol mjeseca nakon teške nesreće, puknuća prednjeg križnog ligamenta koljena, djelomično i meniskusa te oštećenja i kolateralnog ligamenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U travnju nakon operacije vratio se vježbanju u dvorani, po šest sati dnevno, tako da je već dogurao do prvih treninga na travi u Juventusovom kampu Vinovo. Još uvijek radi po posebnom programu, a uskoro će dobiti nekoliko slobodnih dana za odlazak kod obitelji u Hrvatsku. Vraća se u kamo 10. srpnja, na početak priprema cijele momčadi.

Ozljedio se 28. ožujka na prijateljskoj utakmici Estonija – Hrvatska (3:0) u Tallinu. Planovi su da se vrati na teren u listopadu, mjesec i pol dana nakon početka nove sezone.

“U finalu Lige prvaka jako mu je nedostajao igrač Pjacinih karakteristika, koje Allegri u novoj sezoni želi iskoristiti na novom mjestu, središnjeg napadača. Tako Pjaca više ne bi bio zamjena Mandžukiću na krilu, nego Higuainu u špici”, piše Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.