Pobjeda u koju je uoči Eura malo tko vjerovao: Što je Nikša Kaleb glumio tijekom drame Hrvatska – Njemačka u Beču?

Foto: Snimka zaslona

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon velike drame i junačke sportske borbe u Beču je svladala favorizirane Nijemce i izborila polufinale Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je tko je uoči Eura vjerovao u ovu rukometnu reprezentaciju, ispratili su je mediji na turnir kao na sprovod, a onda su zaredale pobjede i apetiti su, kako to ide kod nas, porasli. Dio ”hrvatskih” medija je bez zadrške nakon prvog kruga ispred Line Červara i igrača stavio imperativ prolaska u polufinale. Hrvatska je u polufinalu, no, tko bi igračima i izborniku mogao zamjeriti da u tome nisu uspjeli?

Na terenu se tijekom utakmice vodila bespoštedna borba, u jednom trenutku Hrvatska je bila u bezizlaznoj situaciji, golmani nisu mogli obraniti ništa, sedmerce smo promašivali kao ne tekućoj vrpci. I kao da to nije bilo dovoljno navijačima koji su bili ispred malih ekrana i koji nisu mogli biti u Beču sukomentator RTL-a, televizije koja je prenosila utakmicu, Nikša Kaleb je svojim komentarima dodatno iziritirao dio gledatelja.

“Dođe mi da se skinem i idem trčati umjesto njih na teren. Ili da barem uđem uz liniju i vičem im što treba raditi”, kazao je u nezgodnom trenutku utakmice tijekom prijenosa Nikša Kaleb, koji je kasnije prokomentirao i jednu pogrešku Luke Stepančića u obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj potez Stepančića može poslužiti tome da se pokazuje djeci na treninzima kako se ne igra obrana”, rekao je bivši hrvatski rukometni reprezentativac, koji je kasnije prokomentirao još jednu pogrešku naše obrane:

“Naši igrači kao da guraju tačke ili nekakva kolica kad se vraćaju u obranu…”

Nakon utakmice Kaleb je kazao kako ”nikome ništa ne zamjera!?” Zaista, kome i što zamjeriti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I nakon utakmice nije se Kaleb smirio, naime, dok je nakon Igora Karačića najbolji hrvatski igrač večeras, Domagoj Duvnjak, razgovarao s novinarima u mix zoni došao je i ubacio se: ‘‘Momci, znam da volite žene, ali ja bih vam sad svima popušio ku*ac.”

Nikša Kaleb je bivši proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac, koji je bio jedan od istaknutijih hrvatskih igrača tijekom najvećih uspjeha hrvatskog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.