Posljednji vic prijelaznog roka: Darijo Srna u Barceloni!?

Foto: fah

Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna iako ima 34 godine mogao bi preseliti u Barcelonu, mada je prijelazni rok završen, novi je to vic koji su servirali mediji, ovog puta ukrajinski, a priču, uz rezervu, prihvatili i španjolski mediji.  Barcelona, naravno, ovakvu vijest ne potvrđuje, ali zato neizravno demantira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, 34-godišnji Srna, aktualni kapetan Šahtara, navodno je u kombinaciji Barcelone, iako ima ugovor s Ukrajincima do lipnja iduće godine. Darijo Srna je još donedavno tvrdio da mu je u prvom planu samo Šahtar i ostanak u klubu u kojem se, kako tvrdi, osjeća sjajno. Šahtar bi u slučaju da se doista radi o ozbiljnom interesu Barce izašao ususret svom igraču. Naravno, Barcelona je veliki izazov i teško je naći igrača koji bi takvom izazovu odolio?

Navodno Srna pregovara s Barcelonom, no, još uvijek nije dogovorio uvjete glede prelaska u Španjolsku, s druge strane Barcelona jasno poručuje da je svoju listu pojačanja zaključila te da je prijelazni rok za njih završio. Ljetni prijelazni rok je doista završio. Uostalom, španjolski prvak ima jaku konkurenciju na desnom boku, dakle, tu su  Aleix Vidal i Sergio Roberto. Teško bi Srna s 34 na leđima krenuo u jednu neizvjesnu avanturu, pa čak ako bi ona vodila do Nou Campa, mada, naravno, ništa nije nemoguće. Barcelona novaca za uvjeravanje ima.

Bivši kapetan Vatrenih već je 13 godina u Šahtaru, u kojem planira završiti karijeru, kako je donedavno tvrdio, prije toga je igrao za splitski Hajduk. Od reprezentacije, kako bi se mogao posvetiti klubu, Srna se oprostio emotivnim pismom ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.