Pred Filipom Hrgovićem 24. kolovoza je nova borba: ‘Za ovo živim, svaki dan svog života’

Sesvete, 28.05.2019 - Tiskovna konferencija Filipa Hrgoviæa nakon meèa u SAD protiv Georgya Corbina kojeg je pobijedio nokatuom u prvoj rundi meèa. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Pred hrvatskim boksačem Filipom Hrgovićem je 24. kolovoza u Hermosillu borba protiv Meksikanca Marija Heredije za nastavak pobjedničke serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za ovo živim, svaki dan svog života. Živim za boks, pripreme su bile savršene i ne mogu dočekati ulazak u ring. Radio sam četiri tjedna u Zagrebu s trenerima Yousefom Hassanom i Igorom Čordašem prije nego sam otišao za Miami u šestotjedni trening kamp kod Pedra Diaza. Ovaj put smo neke stvari radili drugačije, vidjet ćete to 24. kolovoza”, rekao je za RTL.

“Doći ćemo s respektom, a onda ćemo ga u subotu istući. Postoje manje ozljede, ali ne može mi ništa nitko poremetiti i ako mi odsijeku lijevu ruku, pobijedit ću samo s desnom”, smatra Hrgović.

Osječa se sjajno i nada se nokautu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” U svakom slučaju navijači mogu očekivati odličan meč. Poznat im je moj stil boksa i ne sumnjam da ću im pružiti uzbudljivu borbu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.