Kako je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitala Stipi Miočiću!

Foto: Instagram

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je američkom borcu hrvatskih korijena Stipi Miočiću na trećoj obrani UFC-ovog pojasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji od kamerunsko – francuskog borca Francisa Ngannoua. Miočić je tako postao prvi borac u povijesti kojem je to uspjelo. Stipe je objavio nakon meča, naravno, presretan, da će po prvi puta postati otac. Dakle, nikoga ne čude čestitke sa svih strana koje dolaze n adresu američkog borca hrvatskog podrijetla.

”Bravo, Stipe Miočić!!! Čestitke na pobjedi i prinovi”, napisala je predsjednica Hrvatske Grabar-Kitarović iznad fotografije na svom službenom Facebook profilu.

Podsjetimo, predsjednica i Stipe Miočić upoznali su se još prije dvije godine kada je američki borac hrvatskih korijena stigao u Hrvatsku, gdje je i odradio trening s Cro Copom, inače najpoznatijim hrvatskim MMA borcem. Mirko Filipović i Stipe se redovito čuju te prije svake borbe jedan drugome požele sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemaš svaki dan priliku upoznati predsjednicu. Ona je jedna od najdivnijih osoba s kojima sam ikad pričao. Bila mi je čast upoznati predsjednicu Republike Hrvatske”, napisao je prije dvije godine Stipe nakon susreta s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.