VIDEO Incident Mamića na prijateljskoj utakmici Dinamo – Šahtar (1:1)

U posljednjoj utakmici španjolskog dijela priprema nogometaši zagrebačkog Dinama su u Murciji odigrali 1-1 protiv ukrajinskog prvaka Šahtara. Na utakmici je “zablistao” i izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo već u sedmoj minuti autogolom kapetana hrvatske reprezentacije i ukrajinskog sastava Darija Srne. Marko Pjaca je probio stranu i ubacio u sredinu gdje Srna loše reagirao i loptu poslao u vlastitu mrežu. Šahtar je izjednačio u 25. minuti nakon pogreška zagrebačkog sastava. Fernandes je s centra vratio prekratku loptu prema braničima, Taison je presjekao loptu, uposlio Luiza Adrianoa koji je svladao Eduarda. U nastavku prvog dijela oba su sastava imala nekoliko prilika no više nije bilo golova. U drugom dijelu gledali smo zatvoreniju utakmicu, Šahtar je bio bliže pobjedi no ostalo je 1-1.

Incident na utakmici, dogodio se između 40. i 44. minute kada je Zdravko Mamić počeo psovati i vrijeđati suca te njegovog pomoćnika. Povod je bio grublji start Douglasa nad Ćorićem. Zoran Mamić ušao je u teren kako bi protestirao zbog tog starta, a glavni sudac pokušao ga je zbog toga poslati na tribine. Zoran je krenuo, ali tada na scenu opet stupa stariji brat Mamić, koji je nekoliko puta odgurno Zokija i vratio ga na “njegovo mjesto” uz nekoliko grubih riječi i uvreda na račun pomoćnog suca.

Incident možete vidjeti u 42. minuti ovog videa:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to četvrti ogled ‘modrih’ na priprema u Španjolskoj i treći remi. Pobijedili su norveški Odd (4-0), a remizirali s FSV Frankfurtom (2-2) i norveškim Stromsgodsetom (0-0). Šahtar je nakon turneje po Južnoj Americi stigao u Murciju gdje će biti desetak dana uoči skorašnjeg prvog ogleda osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.