Progledaj srcem: Caviezel svjedočio u Modrićevom dresu, na molitvenom skupu bili Dalić i Šimenc

Foto: Laudato TV

Zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i biviši saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev objavio je na društvenim mrežama kako je Jim Caviezel na molitvenom skupu ‘Progledaj srcem! Neka vatra siđe!’ u zagrebačkoj Areni svjedočio i trenirci hrvatske nogometne reprezentacije. Na skupu je bio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije – Zlatko Dalić, kao i Dubravko Šimenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Progledaj srcem: Neka vatra siđe – Rasprodana Arena molila i slavila 8 sati

“Upravo u Areni Jim Caviezel svjedoči pred tisućama mladih u trenirci hrvatske nogometne reprezentacije! Postoji i druga Hrvatska od one danas u Kumrovcu! Samo je tiha i medijski ignorirana! Takva Hrvatska će pobijediti!”, objavio je Sladoljev na društvenim mrežama.

IKA navodi kako je Caviezel u jednom trenutku skinuo gornji dio trenirke pokazavši dres Luke Modrića te ostatak svojeg svjedočanstva iznio u bijelo-crvenim kockicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arenu je došao i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Fotografiju je na društvenim mrežama objavio i fra Stjepan Brčina.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.