Prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom: Atletičari AKOSI Agram prvaci Hrvatske

Foto: fah

Atletičari zagrebačkog AKOSI Agrama osvojili su prvo mjesto na ekipnom atletskom prvenstvu Hrvatske za osobe s invaliditetom koje je održano na varaždinskom Sportskom centru Sloboda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AKOSI Agram je osvojio prvo mjesto sa 106 bodova, druga je velikogorička ekipa AKOSI Uspona sa osvojenih 53 boda, dok je treće mjesto pripalo riječkom AKOSI Srce sa osvojenih 43 boda.

Najbolji rezultat ostvario je Velimir Šandor koji je bacio disk 18.23 metra, što je za centimetar manje od njegovog rezultata s paraolimpijskih igara u Rio de Janeiru gdje je osvojio broncu.

Na ovogodišnjem Prvenstvu sudjelovalo je više od 120 atletičara i atletičarki iz 13 hrvatskih klubova, a nastupili su sportaši svih vrsta i razina invaliditeta sukladno pravilima Međunarodnog paraolimpijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već 27. i 28. svibnja u Zagrebu na atletskom stadionu Mladost održat će se Otvoreno atletsko prvenstvo za osobe s invaliditetom koje će okupiti 130 sportaša iz 11 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.