Pun vjere kreće u prvu utakmicu: Izbornik Dalić uvijek ima krunicu uz sebe, a za sve što je napravio zahvaljuje Bogu

Foto: fah

“Krunica je uvijek uz mene. Kad osjetim neki težak trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše”, rekao je izbornik Zlatko Dalić uoči prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostovao je u programu Hrvatskoga katoličkog radija gdje je rekao da čovjek koji gubi svaku nadu priziva Boga i vjeru, no ona je kod njega stalna.

“Sve što sam napravio u životu i svojoj karijeri mogu zahvaliti vjeri i dragom Bogu”, istaknuo je Dalić u emisiji HKR-a “Zašto vjerujem”.

“Mogu biti prezadovoljan sa svime kako se to kod mene razvijalo. Bez kvalitetne vjere i dobrog motiva to je teško ostvariti”, zaključio je izbornik Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska sutra u 21 sat igra protiv Nigerije.

“To je sasvim sigurno moja najveća utakmica u karijeri. Ispred mene je veliki događaj. Debitiram kao izbornik na velikom natjecanju, ali ne bojim se izazova. Iza mene je 12 godina rada i težak put,” kazao je Dalić dodavši: “Svoju vjeru ću prebaciti na igrače. Znam da su velika očekivanja. Svi s nestrpljenje očekuju početak, pa tako i ja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.