Rijeka preokretom uspjela slomiti hrabri Šibenik

Foto: fah

Rijeka je zaključila šesto kolo HNL-a pobjedom na Rujevici protiv Šibenika 2:1. Strijelci su bili Josip Drmić i Denis Bušnja, dok je za Šibenik pogodio Ivan Delić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obregon je zatresao mrežu u 18. minuti, no taj je pogodak opravdano poništen zbog zaleđa. Perić je odmah u 46. minuti zaprijetio Zlomisliću koji je njegov udarac odbio u korner iz kojeg će pasti pogodak. Ubacio je Ćurić, a Delić je nadvisio sve i glavom zabio svoj drugi gol za klub sa Šubićevca.

Siguran je s bijele točke u 64. minuti bio povratnik od ozljede Josip Drmić. Strijelac je odmah po ulasku u igru bio Bušnja. Ampem ga je pronašao ubačajem, Bušnja si je primirio loptu prsima i zatim pogodio bliži kut Rogićevog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.