Ronald Koeman: ‘Ne mogu od ove momčadi tražiti više nego što pokazuje’

Foto: fah

Nogometaši Barcelone, kako se i očekivalo, lakoćom su u 1. kolu Lige prvaka na Nou Campu svladali mađarski Ferencvaros. Bilo je 5:1 za Katalonce, a nakon utakmice trener katalonskog i europskog diva bio je zadovoljan osvojenim bodovima, ali i igrom svoje momčadi, koja u prvenstvu, baš kao ni Real, nije krenula baš najbolje. Naime, u prošlom su kolu španjolske lige poraženi od Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo nam je teško ući u naš ritam. Ponekad je problem što malo usporimo protok lopte i tako pustimo da padne pritisak na protivnika. Ako to uspijemo spriječiti onda mislim da smo jako dobra momčad. Po mom mišljenju tu je ključ, ali ne mogu sada od ove momčadi tražiti više od onoga što pokazuje. Nismo slavili u svim utakmicama i zaista možemo biti bolji, no pozivam na smirenost jer će naša ekipa biti još spremnija. Uskoro ćete vidjeti napredak u našoj igri”, rekao je nakon utakmice i velike pobjede nizozemski trener.

Koeman je komentirao i činjenicu da je u po prvi puta prvom sastavu Barcelone zaigrao bosansko hercegovački nogometaš Miralem Pjanić.

”Sustav igre određujemo na temelju kvalitete naših igrača, Ispostavili se da Pjanić i De Jong ipak zajedno mogu igrati. Konkurencija u veznom redu je velika i to je dobro. Kada je došao, Pjanić je fizički malo zaostajao za ostatkom momčadi. Trudi se to nadoknaditi i zato su mu minute sinioć od velike važnosti. Mogao bi biti nam biti jako važan”, zaključio je Ronald Koeman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.